Hverdagen hos koalabjørnene

Dagen begynder kl. 6.30 – 8.30

Vi hygger med at læse bøger, laver puslespil, bygger med klodser, spiller musik og leger sammen. De små sover formiddagslur. 


Kl. 8.30

Der serveres formiddagsmad. Vi taler om dagens aktiviteter ved brug af piktogrammer.

Herefter samles vi og finder vores sangkuffert frem, hvor børnene skiftes til at vælge en sang vi skal synge. Børnene øver sig i at vente på tur og har medbestemmelse i hvilken sang vi skal synge. Vi synger sange hvor vi også bruger fagter. 

 

Kl. ca. 9.15 

Dagens aktiviteter starter.  

Vi kører på tur i vores tur-vogne med plads til alle børn. Vi går f.eks. en tur i skoven og sanser skovbunden, ser på dyr og planter og sætter ord på det vi mærker og ser. Eller vi kan tage toget til biblioteket og læse bøger og leger på bibliotekets legeplads. Eller vi går ned på stranden og mærker sandet med vores bare fødder, nyder lyden af havets bølger, kigger på muslingeskaller, dyr, sten m.m. Eller vi går en tur rundt i Ølsted og ser på naturen i grusgraven samt kigger på får, heste og alpakaer som vi går forbi og nogle gange ser vi de bliver fodret. Vi kan også finde på at tage på bondegård og se samt ae de søde bondegårdsdyr. 

Vi er også kreative med vores forskellige temaer vi kører med. Børnene elsker at fordybe sig i ting og viser stolt deres kreative værker frem. 

Eller vi går i vores forhave og kører race på vores scootere/cykler/biler, rutsjer, laver sandkager i sandkassen og serverer den i vores legehus. Eller vi går i vores store baghave og løber på vores motorikbane, vander og passer vores planter og frugt, gynger, leger på vores piratskib eller spiller bold.  


Kl. ca. 11

Vi dækker bord og laver frokost. Børnene hjælper til i det omfang de kan. Vi nyder en frokost sammen og taler om dagens aktiviteter via piktogrammer. 

 

Kl. ca. 11.30

Børnene lægges til at sove. De mindste sover ude i barnevogn. De ældste sover inde.

 

kl. ca. 14 og frem

Efterhånden som børnene vågner, får de eftermiddagsmad.

Derefter går vi i haven og leger indtil børnene bliver hentet. 

 

Kl. 16.30 lukker pasningsordningen, kl. 15.30 om fredagen. 

Vi siger farvel og på gensyn inden da.