Velkommen til kolabjørnene

Jeg hedder Ditte og er 39 år. Jeg er gift med Rasmus, og vi har 2 dejlige børn, en pige, Noelle, på 10 år og en dreng, Luca, på 9 år. Vi har en meget sød og allergivenlig bomuldshund, som hedder Zoey. Vi bor i en dejlig stor villa med gulvvarme og masser af plads til leg, gymnastik, musik, kreativitet, hyggelig læsekrog og god plads til madlavning og bagning sammen i køkkenet, samt en dejlig stor og aflukket have med plads til udfoldelser og masser af leg. I haven har vi også et stort drivhus, hvor vi planter grøntsager og frugter.

Vores hjem er 100% røgfrit. Både min mand og jeg er ikke-rygere. 

Vi bor i Ølsted med den skønne grusgrav og St. Lyngby Skov lige i nærheden, og så er der jo toget som kan køre os på tur til Hundested, Frederiksværk, Hillerød m.m.

Jeg har gået hjemme med mine 2 egne børn indtil de skulle starte i børnehave, og har set og mærket hvilken ro og rigtig god start på livet det har givet dem. Dette ønsker jeg også at give til mine dagplejebørn. 

Jeg er mild, glad og positiv, og vægter tryghed og omsorg hos børnene højt. Jeg mener, at en rolig og forudsigelig hverdag med faste rutiner er vigtig for alle børn.

Jeg har erfaring med babytegn og tegn til tale, som vi benytter os meget af i dagplejen. Jeg har også erfaring med sensitive børn, reflux og zoneterapi. 

Derudover vægter jeg et godt forældresamarbejde højt, da jeg mener, at jeres barn vil kunne profitere af et sådant.


Jeg glæder mig til at passe jeres barn og møde jer som familie.