Velkommen til kolabjørnene

Vi hedder Ditte og Rasmus og kan tilbyde en hel unik pasningsordning med rigtig god normering, her er der altid de samme 2 voksne hele dagen. Vi yder masser af omsorg, nærvær, ro og har altid fokus på det enkelte barns udvikling. Vi kommer på skønne udflugter, hvor vi ser en masse forskellige steder, og taler om alt det vi ser og oplever. Vi fordyber os i det kreative, som passer efter årstiden. Vi synger sprogudviklende fagtesange og benytter os af piktogrammer, når vi taler om dagens aktiviteter. Vi har 2 skønner haver, som vi er ude i hver dag. Forhaven har 2 store sandkasser, et legehus, en bane til at køre race på og en stor terasse, hvor vi kan fordybe os i ting samt nyde mad og drikke. I den store baghave har vi gynger, et stort piratskib at lege i, en motorikbane, en boldbane og en terasse, hvor vi kan fordybe os i ting samt nyde mad og drikke. Derudover er der også vores drivhus, hvor vi planter og vander vores frugt og grønt, som vi nyder godt af til vores måltider. 

Vi benytter os af babytegn og har god erfaring med zoneterapi (blid fodmassage), som vi bruger, når vi har afslappende stunder. Vi tager altid billeder, så I kan følge med i dagens aktiviteter i en lukket facebookgruppe. 


Vi har selv 2 dejlige børn, Noelle på 11 år og Luca på 10 år. Dem har vi selv passet til de skulle i børnehave, og set hvilken tryg og god start på livet det har givet dem, så det ønsker vi også at give vores dagplejebørn.

Derudover har vi en sød og allergivenlig bomuldshund, som hedder Zoey. Hende hilser vi på og leger lidt med. 


Find os på Facebook og Instagram og se meget mere fra vores hverdag. 


Vi glæder os til at møde jer som familie.